Rólunk Áraink Galéria Kapcsolat Linkek  
 

Ajándékötletek

Nem tudja, mivel ajándékozza meg szeretteit? Íme néhány ötlet:


Egyedi notesz, határidőnapló
Nagy szín- és anyagválasztékban névre szóló, díszített ajándék. (Ár: lásd: dokumentáció kötése)

Fotóalbum
Klasszikus fotóalbum több méretben, egyedi kivitelezésben.
Vagy kinyomtatott képekből összeállított könyvecske. (Ár)

Névnapos könyv
Az ünnepelt keresztnevével azonos nevű híres emberek gyűjteménye. (Pl.: Híres Máriák). Az ismert nevek mellett természetesen el lehet rejteni az ünnepeltről is egy kedves kis bejegyzést. (Ár: lásd: dokumentáció kötése)

Születésnapos könyv
Adott dátumra összegyűjtött események bekötése. (Pl.: Mi történt 1978. január 1-én?) A nagyvilág eseményei mellett hírként megjelenik a könyvben az ünnepelt születése is.  (Ár: dokumentáció kötése)

Bibliatok
Könyvvédő tok, egyedi mintázattal, idézettel, vagy névre szólóan. Ideális ajándék Biblia-olvasóknak, vagy egyházi Énekeskönyvet használóknak. (Ár: lásd: Oklevél, irattartó)

Egyedi esküvői vendégkönyv
Kemény táblás, üres lapos könyv, az ifjú pár monogramjával domborítva. Ha a lagzi alatt körbeadják, a könyvbe minden vendég beírhatja személyes üzenetét a párnak. (Ár: lásd: dokumentáció kötése)

Gyerekrajzok bekötése
Kedves ajándék szülőknek, nagyszülőknek az évek során összegyűjtött gyermekrajzok albumba rendezése. De kedves ajándék lehet felnőtt gyermekünknek is. (Ár: lásd: dokumentáció kötése)

Saját verseskötet
Az íróasztal fiókjában gyűjtögetett saját versek, novellák, esszék, családtörténet bekötése magunk, vagy barátaink örömére. (Ár: lásd: dokumentáció kötése)